Στη Water Supply αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Αποψιλώσεις και επαναστρώσεις - επενδύσεις τοίχων και δαπέδων

Επενδύσεις τοίχων από πρωτοποριακά υλικά και ιδιαίτερο design, διακοσμούν επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και κατοικίες. Ταπετσαρίες τοίχων και επενδύσεις από φυσικά υλικά, δημιουργούν συνθέσεις με μοναδικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και μηδενική ανάγκη συντήρησης, αποτελούν ιδανική λύση για την ανακαίνιση ή απλά τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Λοιπές αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις (χρωματισμοί, διακοσμήσεις, ειδικές καλύψεις, μαρμαρικά, κλπ.)

Είναι σημαντικό ο εξωτερικός χώρος να είναι περιποιημένος καθώς είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουμε, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο. Στη Water supply σας παρέχουμε απεριόριστες επιλογές για να ταιριάξετε διαφορετικά χρώματα και υλικά και να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα στη πρόσοψη του κτηρίου σας.

Απαραίτητες μονώσεις υγρασίας – θερμότητας

Οι μονώσεις αποτελούν το τέλειο μέτρο πρόληψης απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα και την εμφάνιση πυρκαγιάς. Τα τελευταία χρόνια, οι ιδιοκτήτες προχωρούν στις μονώσεις τοίχων καθώς γνωρίζουν ότι τα οφέλη που θα αποκομίσουν είναι πολλά. Στην watersupply σας παρέχουμε κατ’ όπιν έρευνας την μόνωση που ταιριάζει στίς δικές σας ανάγκες.

Λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας

Η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελεί σήμερα θέμα ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την εξοικονόμηση πόρων ενέργειας καθώς και για τους καταναλωτές, του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην watersupply θα σας δώσουμε λύσεις για να ρίξετε μια και καλή, το υψηλό κόστος στούς λογαρισμούς σας!

Συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού

Μια ολοκληρωμένη λύση για τον κλιματισμό του σπιτιού σας
Από κεντρική θέρμανση και κλιματισμό, μέχρι έξυπνα συστήματα ελέγχου και επιλογές ηλιακής υποστήριξης, διαθέτουμε τις καλύτερες λύσεις θέρμανσης, ζεστού νερού χρήσης και ψύξης για το σπίτι σας.

Συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (ηλιακοί συλλέκτες)

Ο κύριος ρόλος στη διαδικασία της λήψης ηλιακής ενέργειας ανήκει στους ηλιακούς συλλέκτες. Δεσμεύουν την ηλιακή ακτινοβολία και τη μετατρέπουν σε πολύτιμη θερμότητα. Στην watersupply θα βρούμε την οικονομικότερη επιλογή για τον ηλιακό συλλέκτη που έχετε πραγματικά ανάγκη.

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ύδρευσης και αποχέτευσης ενός κτηρίου

Οι διαρροές στην ύδρευση θέρμανση η αποχέτευση, μέσα σε κτίρια ή σε εξωτερικά δίκτυα, συχνά προκαλούν πολύ μεγάλες ζημιές. Τις περισσότερες φορές οι μεγαλύτερες ζημιές προέρχονται από τις προσπάθειες εντοπισμού η αποκατάστασης μιας διαρροής. Η ανίχνευση ο εντοπισμός και τελικά η διάγνωση της αιτίας μιας υγρασίας η διαρροής, μπορεί να καταλήξει σε εφιάλτη για τον μηχανικό η τον τεχνικό, αλλά πολύ περισσότερο για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Η εμπειρία της watersupply θα σας λύσει την παραμικρή διαρροή με ασφάλεια και πάνω απ όλα οικονομικά.

Παροχές Πρασίνου:

Προετοιμασία, διαμόρφωση και επιστρώσεις για απαραίτητες φυτεύσεις

Η προετοιμασία του εδάφους για τη φύτευση της καλλιέργειας περιλαμβάνει, εκτός της απολύμανσης και αρκετές εργασίες όπως

Απομάκρυνση και καταστροφή των υπολειμμάτων της προηγούμενης καλλιέργειας.

Ανάλυση εδάφους για προσδιορισμό των στοιχείων που υπάρχουν σε αυτό και εφαρμογή σωστού προγράμματος ύδρευσης και πολλά άλλα….
Στήν water supply είμαστε δίπλα σας για να σας ενημερώσουμε για όλα!

Περιφράξεις παντός τύπου

Mε άριστα υλικά εγγυημένης αντοχής στο χρόνο και κατασκευαστική αρτιότητα, έχουμε τη τεχνογνωσία για τη δημιουργία κάθε είδους περίφραξης .

Φυτεύσεις δέντρων, θάμνων και άλλων

Σχεδιάσατε να φυτέψετε τα δικά σας δέντρα στο περιβόλι σας και είστε έτοιμοι να πάτε στο φυτώριο να τα παραγγείλετε. Όμως, πριν ξεκινήσετε αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε υπολογίσει κάτι αρκετά σημαντικό. Δεν γνωρίζετε ή δεν είστε σίγουροι για τις αποστάσεις φύτευσης μεταξύ αυτών των δέντρων…Στην watersupply σας συμβουλεύουμε αλλά και φυτεύουμε τα δένδρα σας, στίς χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Όλων των ειδών εγκαταστάσεις χλοοτάπητα, σύμφωνα με τις απαραίτητες μελέτες

H επιλογή ενός ποιοτικού χλοοτάπητα καθώς και η σωστή του εγκατάσταση είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες αλλά εξίσου σημαντική είναι η διαχείριση του αμέσως μετά την αρχική τοποθέτηση.
Στήν watersupply θα σας τοποθετήσουμε/ενημερώσουμε για έναν υγιή και οικονομικό χλοοτάπητα που ταιριάζει στόν χώρο σας.

Κλάδεμα και περιποίηση υπάρχουσας φυτοκάλυψης, διαμόρφωση – ανανέωση κόμης ή κοπή μικρών δένδρων

Το λάθος κλάδεμα των φυτών μας είναι κάτι που συχνά κάποιος μπορεί να δει σε ένα κήπο ή μια φυτοκάλυψη. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες φυτών κάθε μία από τις οποίες επιδέχεται διαφορετικό είδος κλαδέματος. Καλό είναι λοιπόν πριν επιχειρήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το κλαδευτήρι μας να πάρουμε πληροφορίες για το πώς κλαδεύεται το συγκεκριμένο φυτό και φυσικά να γνωρίζουμε τη κατάλληλη περίοδο που γίνονται τέτοιου είδους επεμβάσεις.
Στην watersupply αναλαμβάνουμε το κλάδεμα και την διαμόρφωση για μια όμορφη φυτοκάλυψη.

Υδραυλικά δίκτυα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία τους, καθώς και κεντρικά συστήματα ελέγχου άρδευσης.

Η watersupply αναλαμβάνει την εγκατάσταση υδραυλικών δικτύων, βασιζόμενη στην πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτει σε εξοπλισμούς και εγκατάσταση άρδευσης.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, τη σχεδίαση και την εγκατάσταση υδραυλικών δικτύων ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε μονάδας.